Altılı Masa'nın gizli cumhurbaşkanı adayı Abdüllatif Şener mi?

Tv100 Gazetesi Yazarı Latif Şimşek'in bugünkü (18.01.2022)'' Altılı Masa'nın gizli cumhurbaşkanı adayı Abdüllatif Şener mi?'' başlıklı yazısı.

Kılıçdaroğlu aday olmayacaksa aklındaki aday kim?

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Yavaş aday gösterilmeyecekse İYİ Parti lideri Meral Akşener’in aklındaki isim kim?

Altılı Masa’da, adını sadece Kılıçdaroğlu ve Akşener’in bildiği ya da yalnızca Kılıçdaroğlu’nun bildiği sona saklanan bir isim mi var?

Aday olma ihtimali bulunan olası siyasi figürleri toplasanız bir elin parmaklarını geçmez. Bir solukta sıralayabilirsiniz.


Görünürde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına kilitlenilmiş durumda. İYİ Parti ve Akşener’in son videosundaki İmamoğlu vurgusuna bakarsanız da o cephede aday hâlâ İmamoğlu. Demokrat Parti, Kılıçdaroğlu’nun ağzına bakıyor. O ne derse o.

SP, DEVA ve Gelecek, İYİ Parti ve CHP’nin göstereceği adaya göre konumlanacak. İtiraz etmeyecekleri bir isim öne çıkarsa o cephede de sorun yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Irak gezisinin şifreleri İsrail Ortadoğu’da dünya savaşı mı çıkaracak? 23 Nisan 2024 | 583 Okunma Erdoğan “bitti” demeden bitmez mi? Kaç yeni parti kuruluyor? Kaç parti kapanır? 19 Nisan 2024 | 1.780 Okunma Davul zurnayla saldırı mı olur? İran, İsrail ve Amerika’ya bundan daha büyük bir iyilik yapamazdı! 16 Nisan 2024 | 821 Okunma ÖZEL’İN ERDOĞAN’I ARAMASI NE ANLAMA GELİYOR? YRP’NİN STRATEJİK HATASI 12 Nisan 2024 | 2.068 Okunma AK Parti giderse YRP, SP, DEVA, Gelecek mi iktidar olacak? 09 Nisan 2024 | 612 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar