Vizyonsuzluklarını “Atatürkçülük”le kapatıyorlar

Gülmeyin; 6'lı masa 'Üçüncü Mustafa Kemal Zirvesi'ni gerçekleştirmiş. İlk gündemleri de 'Erdoğan aday olabilir mi, olamaz mı' konusuymuş. Söylem birliği oluşturmaya çalışmışlar....

Gülmeyin; 6'lı masa 'Üçüncü Mustafa Kemal Zirvesi'ni gerçekleştirmiş. İlk gündemleri de 'Erdoğan aday olabilir mi, olamaz mı' konusuymuş. Söylem birliği oluşturmaya çalışmışlar. Adaylık konusuysa ağustos toplantısına bırakılmış. 'Dördüncü Mustafa Kemal Zirvesi'ne.

Yani 6'lı masa toplantıları aslında meleklerin cinsiyetini tartışıp durdukları yemekli oturumlar. Biraz ciddiyet ve hava katmak için de 6'lı toplantılara Mustafa Kemal'i de davet etmişler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güç mücadelesinde Türkiye'yi dünyanın büyük devletleriyle rekabet eder hale getirirken; muhalefet, meleklerin cinsiyetini tartıştığı toplantılarla vakit öldürmekle meşgul. Erdoğan, NATO'nun geleceğinde Türkiye'yi üç ana aktörden biri haline getirdi. Madrid zirvesinde toplantıları en çok takip edilen, izlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'dı. Türkiye'nin en büyük markası bugün Tayyip Erdoğan.

Mustafa Kemal'i kullanmaya doyamadılar; bütün vizyonsuzluklarını Atatürkçülükle kapatmaya çalışıyorl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar