Temel Bey ve Akşener, Kılıçdaroğlu'ndan rahatsız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun '6'lı masanın eskisi gibi bir önemi kalmadı' sözleri, kamuoyunda daha çok bir umutsuzluk belirtisi olarak yorumlandı. Yine Meral Akşener'in 'Ben cumhurbaşkanı olamam...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun '6'lı masanın eskisi gibi bir önemi kalmadı' sözleri, kamuoyunda daha çok bir umutsuzluk belirtisi olarak yorumlandı. Yine Meral Akşener'in 'Ben cumhurbaşkanı olamam, çünkü kadınım' sözlerine pek anlam verilemedi. Ancak gerek Akşener gerek Karamollaoğlu kendi çaplarında 'siyaset kurdu' sayılabilir. Rastgele, boşa konuşmazlar. Her iki isim de 6'lı masadaki son durumdan ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan duyulan bir memnuniyetsizliği dışa vuruyorlar.

Nitekim Karamollaoğlu'nun '6'lı masanın eskisi gibi bir önemi kalmadı' sözlerinin hedefinde masayı kuran isim olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu ortada.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını her geçen gün biraz daha şekillendirmesi ve somut hale getirmesi 6'lı masadaki rahatsızlıkları da artırıyor. Masadan 'hani adayı beraber belirleyecektik' itirazları yükseliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adı geçen adayları tek tek elemesi; m

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 210 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 942 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.353 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 139 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar