Sezgin Tanrıkulu 6'lı masanın ruhudur, daha azı değil

Büyük laflar ettiklerine bakmayın. Yok sandık gelsin, erken seçim olsun kabadayılığına da aldanmayın. Sadece psikolojik üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyorlar. Gerçekte, bu kadar ...

Büyük laflar ettiklerine bakmayın. Yok sandık gelsin, erken seçim olsun kabadayılığına da aldanmayın. Sadece psikolojik üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyorlar.

Gerçekte, bu kadar rüzgar yapmalarına karşın hâlâ seçim sandığından korkuyorlar. Sandıklar açıldığında, Erdoğan seçildiğinde bu yaygaracı muhalefet ekibinin hepsi kaçınılmaz bir şekilde siyasetten tasfiye olacak, biliyorlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bu özgüven fazlasıyla var. Çünkü ülkedeki durumun farkında. Muhalefetin oluşturmaya çalıştığı karamsarlığa rağmen Türkiye'nin yükselen bir güç olduğunu görüyor. Dahası, bu süreci idare eden zaten kendisi.

MHP lideri Devlet Bahçeli de aynı özgüvene sahip. Hem 'adayımız Erdoğan' diyor, hem 'açık ara kazanacağız' tespitinde bulunuyor.

Erdoğan ve Bahçeli'nin karşısındaki ittifakı ABD dizayn etti. 6'lı masayı Biden kurdu. FETÖ ve PKK arka planda bu masanın asıl aktörleri.

Yüz yıl sonra yükselen bir güç olan Türkiye'yi durdurmaktan başka amaç

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar