PKK'nın Kaz Dağları tehdidine neden sustular?

Terör örgütü Kaz Dağları'nı da yakma tehdidinde bulundu. Hem de Avrupa'da yayınlanan resmi basın organında. Ama muhalefet çevreleri, özellikle de sağa sola 'Help' çağrısı yapan sanat dünyası...

Terör örgütü Kaz Dağları'nı da yakma tehdidinde bulundu. Hem de Avrupa'da yayınlanan resmi basın organında. Ama muhalefet çevreleri, özellikle de sağa sola 'Help' çağrısı yapan sanat dünyası hâlâ 'iklim', 'kuraklık', 'piknik' demeyi sürdürüyor.

İlk günden beri 'ormanlarımızı PKK yakmadı' diye koro halinde tempo tuttular. İklimden, kuraklıktan bahsedip piknikçilerden şikayet ettiler. Hatta 'AK Parti rant için ormanlarımızı yakıyor, yanan yerleri imara açacaklar' bile dediler; ama bu güruh, terör örgütü PKK'ya orman kundaklamayı bir türlü konduramadı. Vay sizin aklınıza; güya hepsi sanatçı, siyasetçi, gazeteci, aydın!

Asıl gürültü tabii Kandil orman yangınlarını üstlendiğinde koptu; inanılmaz fakat 'AKP'nin işine yarar' diyerek tepki gösterip örgüte tweet sildirdiler. Örgüt açık açık, manşetten Kaz Dağları'nı yakma tehdidinde bulunduğunda ise sessizliğe gömüldüler. Sanki hiç böyle bir tehdit yok, utanmazlar!

Peşin peşin söyleyelim; CHP, İYİ Parti ve d

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar