Küçük Amerika gibiler...

Resme bir bakın. Yan yanalar. Kemal Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu, Akşener, Demirtaş da orada; Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ile Abdullah Gül de. Arka fonda ise İsrail-Suud-BAE, FETÖ ve PKK var.  

Kemal Bey, Davutoğlu’nu beğeniyor; Abdullah Gül, Babacan ile Kılıçdaroğlu’nu övüyor. Her gün genişleyen, yeni isimlerin katıldığı bu cephenin amacı tek başına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dengelemek. Onlarcası bir araya getirilerek onun ağırlığında bir güç ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.  

Batı sistemi arkalarında. İsrail-Suud-BAE lobisi arkalarında. Kimin eli kimin cebinde belli değil; FETÖ’nün, PKK’nın, İsrail’in, Suudilerin, solcusunun, siyasi İslamcısının eli kolu birbirine dolaşmış. Kimi FETÖ’nün siyasi ayağı, kimi siyasi kolu; kimi PKK’nın siyasi ayağı; kimi de İsrail-Suud-BAE’nın fonladığı kukla.  

“Parlamenter sistem”, “adalet”, “özgürlük”, “hak” vb. siyasi edebiyatı parçalayan türlü lafazanlıkla milleti kafalamaya çalışıyorlar. Arkaların

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar