Kılıçdaroğlu'nun ayarları bozuldu

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz’in bugünkü (11.02.2022)’’ Kılıçdaroğlu'nun ayarları bozuldu ‘’ başlıklı yazısı.

İngiliz Büyükelçi'den sonra ABD Büyükelçisi'nin de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu -hem de Erdoğan'dan hemen sonra- ziyaret etmesi anlaşılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nda moral bırakmamış.

İşin doğrusu Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına en büyük darbeyi bu iki büyükelçi vurdu. İstanbul'da yaşanan kar afeti adaylık yarışında Kılıçdaroğlu'nu bir adım öne geçirmişti. Bu havayı ABD Büyükelçisi tersine çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubunu sunduktan hemen sonra Büyükelçi'nin İstanbul'a geçip İmamoğlu'yla kameraların karşısına geçmesi adaylık tartışmasında dengenin yeniden kurulmasına yol açtı. Bu ziyaret İmamoğlu'nu Kılıçdaroğlu'nun yine önüne geçirdi.

Fakat Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık yarışını bırakmış değil. Bırakacak gibi de görünmüyor. Her gün ayrı bir kavga gürültü çıkararak gündeme gelme çabası biraz da bundan. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar