Kılıçdaroğlu'na yalancı şahit yazılan muhafazakârlar!

6'lı masayı kuran ve muhafazakâr çevrelerden de bazı isimleri etrafında toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'başörtülülerle helalleşeceğiz' söylemiyle uzun süredir bir...

6'lı masayı kuran ve muhafazakâr çevrelerden de bazı isimleri etrafında toplayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'başörtülülerle helalleşeceğiz' söylemiyle uzun süredir bir değişim propagandası yapıyor. Kılıçdaroğlu, seçmeni 'CHP'nin eski CHP olmadığına' ikna etmeye çalışıyor.

Bunun için türlü numaralar çeken Kemal Kılıçdaroğlu'na ne yazık ki 6'lı masa etrafında toplanan Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de yalancı şahitlik yapıyor.

Oysa Kılıçdaroğlu'nun 'değişim' söyleminin muhafazakâr kesimin gözünü boyamaktan öte bir anlamı yok. Bunu o masa etrafında toplanan bütün liderler biliyor.

Fakat 6'lı masanın olası bir seçim başarısı muhafazakâr kesimi ikna etmekten geçiyor. Erdoğan'ı seçimlerde alt etmenin başka yolu yok; önemli orandaki bir muhafazakâr kesim Erdoğan'a sırtını dönmedikçe CHP ve 6'lı masanın hiçbir seçimi kazanma şansı yok.

Neyse ki Kılıçdaroğlu CHP'sinin değiştiğine dair propaganda tutmuş değil; CHP'nin boyası her geç

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar