Kılıçdaroğlu rakip eksiltti

Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz'in bugünkü (09.05.2022)''Kılıçdaroğlu rakip eksiltti'' başlıklı yazısı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu büyük bir yol kazasıyla sonuçlandı. Dönüş yolunda gazetecilerle verdiği poz İmamoğlu'na pahalıya patladı. Üç gün gibi kısa bir sürede sanat, spor ve medya dünyasının lincine uğrayarak gözden düştü. 'Cumhurbaşkanlığına yürüyorum' derken İmamoğlu, kendisi açısından, belediye başkanlığını da kaybetmekle sonuçlanacak ciddi bir düşüş sürecini başlatmış oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büründüğü sessizliğe bakılacak olursa, bu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle karşıladığı anlaşılıyor. Elinde kahve fincanı, ayağında terlikler, yumuşak koltuğunda keyifli bir izleme halinde sanki.

İyice gözden düşen İmamoğlu'nun artık karşısına aday olarak çıkması biraz daha zor. Zira Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylık yarışındaki en büyük rakibi Ekrem İmamoğlu'ydu. Karadeniz turunda yaşadığı yol kazası, onu Kılıçdaroğlu karşısında rakip olmaktan çıkaracak nitelikte.

Geriye aday olarak ismi geçen Mansur Yavaş

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar