Kılıçdaroğlu gümbür gümbür gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere son bir ay kala sahaya inmesi, ana muhalefetin kalesi İzmir'de bile meydanları gümbür gümbür inletmesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayarlarını bozmuşa benziyor....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere son bir ay kala sahaya inmesi, ana muhalefetin kalesi İzmir'de bile meydanları gümbür gümbür inletmesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayarlarını bozmuşa benziyor.

Kılıçdaroğlu'nun o eski havasından şimdi artık hiç eser yok. Güvenini iyice kaybetti. Bu moral bozukluğu içinde 14 Mayıs akşamı için suçlayacak, günah keçisi yapacak, hedef gösterecek isimler arıyor.

Kılıçdaroğlu ağır bir yenilmişlik psikolojisi içinde iftiralarını daha da artırıyor, yalanlarını çoğaltıyor, düşünmeden laflar etmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu dün de İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve çalışma arkadaşlarını hedef alarak yeni iftiraları gündeme getirdi.

Fahrettin Altun ve ekibinin seçimi manipüle etmek için Cambridge Analytica'cılık oynadığını, bunun için kimi gizli görüşmeler falan yaptığını öne sürüyor.

Daha bir sürü zırva.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar