Kendi yalanlarıyla yarışıyorlar

24 Haziran’a sayılı günler kala muhalefetin cumhurbaşkanı adayları sapır sapır dökülüyor. Seçim kampanyasını yalan, hile, iftira üzerine bina eden CHP adayı Muharrem İnce’nin suçlamaları...

24 Haziran’a sayılı günler kala muhalefetin cumhurbaşkanı adayları sapır sapır dökülüyor. Seçim kampanyasını yalan, hile, iftira üzerine bina eden CHP adayı Muharrem İnce’nin suçlamaları yatsıyı bulmadan yalan çıkıyor. Seçimlerde aday olup olmadığı dahi fark edilmeyen İP’in adayı Meral Akşener’in, gündeme gelmek için yaptığı tehdit ve şantaj yüklü konuşmaları da nafile kalıyor. 

Muhalefet ülkeyi nasıl yöneteceğini değil, daha çok Erdoğan’ı nasıl devireceğini, ülkeyi ayağa kaldıran büyük yatırımları nasıl durduracağını anlatıyor millete. Türkiye hiç bu kadar yalan, iftira içeren, tamamen karalamaya dayalı, kurgu haberlerle desteklenen çirkin bir seçim kampanyasına şahit olmamıştı. 

Öyle ki yalanlarını ispat etme gibi bir sorumluluğa dahi kulak asmadan her günü yeni bir yalanla, iftirayla başlıyorlar. CHP adayı İnce’nin yalanları akşama çıkmıyor ama maşallah o kadar yüzsüz ki, birini ispat edemeden diğer bir yalana geçiyor. İnce, adeta kendi yalanlarıyla yarışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 212 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar