İYİ Parti'nin “milliyetçi-ülkücü” imajı yerlerde...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin FETÖ ve HDP ile olan gizli saklı sırlarını deşifre etti. İYİ Parti ve Meral Akşener’i zor durumda bırakan bu açıklamalar siyasette tansiyonu da...

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin FETÖ ve HDP ile olan gizli saklı sırlarını deşifre etti. İYİ Parti ve Meral Akşener’i zor durumda bırakan bu açıklamalar siyasette tansiyonu da yükseltti. AK Parti ile MHP’li vekiller ve İYİ Parti yöneticileri sosyal medyada birbirine girdi.

Ümit Özdağ, katıldığı televizyon programında partisinin FETÖ ve HDP ile yakınlığından şikayet eden kimi açıklamalarda bulundu. Özdağ, İYİ Parti’nin İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yu FETÖ’cü olmakla suçladı.

Ümit Özdağ, ayrıca 31 Mart yerel seçimleri sırasında Meral Akşener’le yaptığı görüşme trafiğini de gündeme getirdi. Özdağ, “Kars’ta HDP 1.200 farkla kazandı, biz de 900 oy aldık. HDP’nin kazanacağı belliydi, Genel Başkan Akşener’i 3 defa aradım Kars’ta seçimlerden çekilmemizi söyledim ama sonuç alamadım” dedi.

Meral Akşener, TBMM’de gazetecilerin ısrarlı soruları üz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar