İstifa rüzgarı mı yalan rüzgarı mı?

AK Parti’den istifalarla bir yalan rüzgarı estirmeye çalışıyorlar. Sanıyorlar ki, 17 yıldır iktidar olan bir parti, kağıttan kuleler gibi birkaç günde yıkılacak ve bir dönem sona erecek.

Tarihin böyle ilerlediğine inanıyorlar. Ancak unuttukları şey, Erdoğan’ın tarihsel ve toplumsal bir ihtiyaca karşılık geldiği, milletin beklenti ve duası üzerinde yükselen bir lider olduğu gerçeğidir. 

Tabii, tümden farkında olmadıkları bir gerçek değil bu; bu alandaki eksikliklerini başka biçimde doldurmaya çalışıyorlar. Bugün milletin maruz kaldığı iletişim bombardımanın boyutları inanılmaz düzeye ulaşmıştır. Dünyanın bütün kötülüğünü her gün, sabah akşam milletin üzerine boca edip duruyorlar; ta ki milleti pes ettirene, Erdoğan’dan koparana kadar. Dünyanın bütün kötülüklerini Erdoğan’a bağlayan bir iletişim ağı oluşturulmuş durumda. Terör örgütü PKK ve DEAŞ’ın toplu kitle katliamlarını Erdoğan’la ilişkili konuşuyorlar; yanan-kesilen ormanlarımızın suçunu AK Parti’ye yıkıyorlar; kadın cinayetlerini, hayvanlara yönelik şiddeti Erdoğan üzerinden değerlendiriyorlar. Erdoğan şahsında muhafazakar dindar kesime karşı büyük bir nefret yayıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar