İstanbul'u batırdılar bari Türkiye batmasın

İstanbul'da etkili olan kar yağışı büyük bir afete dönüştü. 'Bilmem son kaç yılın en büyük kar yağışı' laflarıyla da yaşanan bu afete mazeret üretilemez. Meteorolojinin...

İstanbul'da etkili olan kar yağışı büyük bir afete dönüştü. 'Bilmem son kaç yılın en büyük kar yağışı' laflarıyla da yaşanan bu afete mazeret üretilemez. Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı uyarılara rağmen İBB, neredeyse hiçbir önlem almayarak İstanbul'u büyük bir felakete teslim etti. On binlerce insan karda mahsur kaldı. İBB yöneticileri yaşanan felaketi adeta canlı yayında izler gibi seyretti. Önceden tedbir almadığı için sonraki çabalar da etkisiz kaldı.

İBB'nin kendi merkezinin önünü bile temizlemediği bir şehirden bahsediyoruz burada. O kadar aciz, iş bilmez, beceriksiz, belediyecilikten habersiz bir ekip işbaşında ki 'kar birden bastırdı' diyerek iş bilmezliklerini açık açık gözler önüne serdiler.

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB yönetiminin İstanbul'da basit bir kar yağışında verdiği sınav, muhalefet koalisyonunun çapını ve niteliğini ortaya koyması bakımından da son derece önemli bir gösterge.

Muhalefet koalisyonunun desteğiyle yönet

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar