İmamoğlu nadasa bırakıldı, şimdi Mansur önde

2023 seçimlerinde muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu hâlâ sıcaklığını koruyor. İki belediye başkanının isminin aday olarak öne çıkması tabii çok normal....

2023 seçimlerinde muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu hâlâ sıcaklığını koruyor.

İki belediye başkanının isminin aday olarak öne çıkması tabii çok normal. Belediye demek para demek. Bu yüzden her gün ayrı bir belediye başkanının ismi önde. 'Bağımsız gazeteciler' sosyal medya hesaplarından anket üstüne anket yayınlıyorlar.

Hangi başkanı göze kestirdilerse ona çöküyorlar, pardon 'bağımsız' anket yapıyorlar. Yanlış anlaşılmasın, taş atıp kolları yorulmuyor; Twitterdan '2023'te kim aday olsun' diye başlık açıp oylamaya sunuyorlar.

Havada uçuşan anketlere bakılacak olursa bu aralar Mansur Yavaş önde gidiyor. İyi para veriyor olmalı ki hep önde. İmamoğlu nedense gözden düşmüş görünüyor. Oysa 849 milyon para ayırmıştı kendi reklamı için. Deprem bütçesi için 480 milyon ayrıldığını hesaplarsak az buz para değil. Peki sonuç? Parayı dağıttığı adamlar her gün Mansur goygoyu yapıyor!

Fakat meraklanmasın mutlaka dönerler. İmamoğlu'nu şimdili

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar