Erdoğan muhatap almayınca Bahçeli'ye sardılar

Gayeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerini muhatap alması ve bu sayede biraz olsun gündeme gelebilmek. Ancak bundan yorulmuş olmalılar ki, bir süredir MHP lideri Devlet Bahçeli’ye çalışmaya başladılar.

Limitleri zorlamak da bir tür gündeme gelme biçimi. Çocuklara has bir davranış biçimi olarak görülürdü eskiden. Fakat yetişkinler de dikkat çekmek için yaygın olarak bu yönteme başvuruyor artık. Özellikle de siyasiler. Gerçeğin sınırlarını zorlayarak, aklın dışına çıkarak dikkat çekmeye çalışıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu, aşılmadık limit bırakmadığı için ara sıra deliliğe vuruyor artık. İşe yaramıyor da değil, bu sayede bir şekilde gündem olmayı başarıyor.

AK Parti’den ayrılarak yeni partiler kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu da gündeme gelmek için sık sık bu yönteme başvurmaya başladı. Yeni parti kurmuşlar; haliyle beklentileri, umutları var. Ancak dijital dünyanın da kendine göre kuralları var.

Öyle aklı başında konuşmalarla kimse kolay kolay dikkat çekemiyor. Biraz kavga gürültü çıkarmak, sağa sola çatmak, bunun için de sınırları zorlamak lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar