Davutoğlu ne kadar 'etik' davranmış?

Şehir üniversitesi tartışmalarına eşlik eden diğer bir gündem de Ahmet Davutoğlu’nun kuruluş çalışmalarını tamamlayarak ilan etmeye hazırlandığı “yeni parti”. Görünürde...

Şehir üniversitesi tartışmalarına eşlik eden diğer bir gündem de Ahmet Davutoğlu’nun kuruluş çalışmalarını tamamlayarak ilan etmeye hazırlandığı “yeni parti”. Görünürde birbiriyle alakasız iki tartışma gündemi gibi duruyor ama aslında “Şehir üniversitesi” meselesi, biraz da bu “yeni parti” sebebiyle köpürtülüp gündem yapılmak isteniyor.  

Zaten siyasette iyice moda oldu, mikrofonu eline alan önce sıkı bir “mağduriyet” hikayesi anlatıyor. Kuralmış gibi siyasete giren önce kendisine bir “mağduriyet” hikayesi uyduruyor, sonra siyasete giriyor. Ahmet Davutoğlu da, AK Parti’den ayrılıp yeni bir parti kuruyor. Partisini ilan etmenin arifesinde nedense partisini değil de “Şehir üniversitesi” meselesini tartışıyoruz. 

Masum bir hikaye anlatılıyor. Kaç gündür tanık olduğumuz bu hikayeye göre de çocukların okulunu elinden almaya çalışan kötülerle mücadele ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum