CHP'de kaos, 6'lı masada kavga

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masada da kendi partisinde de ipleri kaçırdığı ve kontrolü kaybettiği görülüyor. Aslında her şey yolunda görünüyordu. 6'lı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masada da kendi partisinde de ipleri kaçırdığı ve kontrolü kaybettiği görülüyor.

Aslında her şey yolunda görünüyordu. 6'lı masayı kuran Kemal Bey, ser verip sır vermeden, masadaki ortaklarını da dışlayarak, kendinden emin bir şekilde 2023 seçim sürecini yönetmeye çalışıyordu.

Ne olduysa Gürsel Tekin'in 'HDP'ye elbette bakanlık verilebilir' sözleriyle başladı. İYİ Parti, süreçten duyduğu memnuniyetsizliği, Gürsel'in sözlerini bahane ederek yansıtmaya başladı. İYİ Parti'nin tepkisi 'HDP'nin olduğu masada olmayız'dan, 'CHP'yle henüz resmi bir ittifak içinde değiliz'e kadar uzandı.

CHP'liler ise İYİ Parti'nin yolsuzluk dosyalarını televizyon programlarından patlatarak cevap verdi.

Meral Akşener ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek Kılıçdaroğlu'na 'ayrı yola girme' mesajı verdi.

CHP ve İYİ Parti'liler birbiriyle kavgaya düşmüşken, Kılıçdaroğlu müdahil olamadı ve bu kavgayı dışarıdan izl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar