Bu “liderler” nereye koşuyor?

AK Parti’den ayrılan gazeteciler, AK Parti’den ayrılan “liderleri” ağırladı. Karar gazetesi, birkaç gündür parti liderlerini web tv’de toplayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine yönelik...

AK Parti’den ayrılan gazeteciler, AK Parti’den ayrılan “liderleri” ağırladı.

Karar gazetesi, birkaç gündür parti liderlerini web tv’de toplayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine yönelik ağır suçlamalar içeren yayınlar yapıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Mithat Sancar ve Temel Karamollaoğlu’nun yanı sıra AK Parti’den ayrılarak yeni partiler kuran Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan sırayla tek kale maç yapıyorlar.

Konuşmalar arasında en çok Ahmet Davutoğlu’nun sözleri dikkatimi çekiyor; bir akademisyen olmasından kaynaklanıyor olsa gerek, her konuya -hükümeti kast ederek- “hiçbir şey bilmiyorlar” diyerek giriyor.

Ekonomiyi bilmiyorlar, dış politikayı bilmiyorlar, demokrasiyi bilmiyorlar, iç siyaseti bilmiyorlar, idareyi bilmiyorlar….

Dinlerken egosu tavan yapmış, kendinden başka kimseyi beğenmeyen, dinlemeyen soğuk bir akademisyen hissi veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar