Babacan'ın gerçek motivasyonu ne?

Ali Babacan’da da “Bahtsız Bedevi” şansı var. Aylarca hazırlık yap, parti kur, “ha bugün ha yarın açıklayacağız” diye merak oluştur, sonunda partinin ilan edileceği gün Türkiye’nin tek gündemi “koronavirüs”ü olsun!

Gerçi azıcık akıl olsa, dünyada ve ülkede zaten tek gündemin koronavirüs olduğunu görür, hazırlık çalışmalarını uzatır, partinin ilanını daha iyi bir konjonktüre denk getirebilirdi.

Bu işlere akılla değil de ricayla, iteklemeyle veya talimatla girince zihin işte böyle dumura uğruyor. Haliyle alınan hiç bir karar da “doğru” ve “isabetli” olmuyor. Ali Babacan’ın parti kurma hevesini gerçekten anlamak isteyenler tam bu noktaya odaklanmalıdır. Ali Babacan, neden bir parti kurdu? Ülke ve devlet hassasiyeti, duyarlılığı mı? Millete hizmet duygusu mu? Babacan’ın gerçek motivasyonu ne?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar