Atatürk ve şarlatanlar

Samsun'da Atatürk anıtına yönelik provokasyonun üzerinden hangi rüzgarlar esecekti, bilinmez. Zira daha baştan engellendiği için, bu provokasyon denemesi amacına ulaşamadı. Ancak parayla tutulduğu belli olan...

Samsun'da Atatürk anıtına yönelik provokasyonun üzerinden hangi rüzgarlar esecekti, bilinmez. Zira daha baştan engellendiği için, bu provokasyon denemesi amacına ulaşamadı.

Ancak parayla tutulduğu belli olan şüphelilerin tam tutuşturamadığı ateşi medyada yangına çevirme gayretinde olanlar isimler dikkat çekti.

Haber Türk'te Ersan Şen'in Atatürk ajitasyonu takdire şayandı; Şen 'Atatürk'ün adını ağzına alırken salavatla alacaksın' diye etrafa çıkışıyordu.

Atatürk bu lafı duysaydı eminim 'kendi gel bre şarlatan' demeden edemezdi.

Duruşunu 'itidalli', 'aklı başında' olarak nitelediğim birçok medya figürünün de sosyal medya hesaplarından 'Atatürk' edebiyatı içeren paylaşımları enteresandı.

'Tarihten silinmeyecek kadar güçlü lider, Atatürk' temalı paylaşımlar görüntüde ağır başlı bir havayı yansıtsa da bana daha çok Samsun'dan çıkarılacak yangının Türkiye geneline yayılmak istendiğine dair bir hazırlığın işareti gibi göründü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar