ABD'nin terör örgütüne gönderdiği 20 bin TIR silahı ne zaman konuşacaksınız?

Fiili olarak değilse bile zihnen ABD işgali altında olduğumuzdan şüphe duymuyorum artık. Sadece sınırlı bir çevreyi suçlamıyorum, maalesef genel olarak durum böyle. Nedeni mi? ABD'nin terör örgütüne...

Fiili olarak değilse bile zihnen ABD işgali altında olduğumuzdan şüphe duymuyorum artık. Sadece sınırlı bir çevreyi suçlamıyorum, maalesef genel olarak durum böyle.

Nedeni mi?

ABD'nin terör örgütüne gönderdiği 20 bin TIR'ı görmeyen muhalefetin, öküzün altında buzağı arar gibi, ısrarla Türkiye'yi terör örgütlerine silah göndermekle suçlaması başka nasıl izah edilebilir?

ABD, yanı başımızda dünyanın en korkunç terör örgütü olan PKK/YPG'ye sayısı 20 binlerle ifade edilen silah, askeri araç, gereç taşıyan TIR gönderdi; ama Türkiye'de bu konu, iktidarın ABD'ye gösterdiği tepkiyle sınırlı kaldı.

Sınırlarımızda, bize karşı yığınak yapılırken, bir terör ordusu oluşturulup, garnizon bir devletin hazırlığı sürerken muhalefet yalandan da olsa itiraz edemedi. Ama bu muhalefet, kendi devletini ortada (evet kelimenin tam anlamıyla) hiçbir somut delil bile yokken, yalan iddialarla 'terör örgütlerine silah göndermekle' suçlayabiliyor?

FETÖ'nün 'MİT TIR'l

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar