6'lı masanın vizyonu yok, gizli ajandası var

6'lı masayı oluşturan partilerin bu ülke için ufuk açıcı, ümit verici bir gelecek tasarımı, ideali, hedefi var mı? CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gibi muhalefet aktörlerinin ülkenin geleceğiyle ilgili...

6'lı masayı oluşturan partilerin bu ülke için ufuk açıcı, ümit verici bir gelecek tasarımı, ideali, hedefi var mı?

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gibi muhalefet aktörlerinin ülkenin geleceğiyle ilgili ortaya koyduğu anlamlı bir söz, ülkü veya bir hedef var mı, akıllarda kalan?

Bir insan vizyonu kadardır, bir siyasi parti de. Siyasi bir parti hedefleri kadar büyüyebilir, fazla değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye yüzyılı' başlıklı vizyon belgesini açıklarken, Kemal Kılıçdaroğlu 'dünya nereye gidiyor, bilim önemli' vs. laflarını geveliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletimizin 60 yıllık otomobil rüyasını gerçekleştirirken Temel Karamollaoğlu, yeniden seçildiği parti kongresinde vizyon olarak Tayyip Erdoğan'ı göndereceklerini duyuruyordu.

Lafı dolandırmadan söylemek gerekirse 6'lı masanın tek hedefi Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirerek Türkiye'yi durdurmak. Sahip oldukları başka bir vizyon yok.

Türkiye'nin şüphesiz pek çok sorunu-p

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar