Siyonistler, dünyayı Erdoğan’a karşı kışkırtıyor 

Papaz Brunson krizinin neden bu kadar büyüdüğüne anlam veremeyenler var şüphesiz. ABD’nin, yarım asrı geçen stratejik ortağını, Evangelik bir Papaz için tehdit etmesi, yaptırım uygulamaya geçmesinin...

Papaz Brunson krizinin neden bu kadar büyüdüğüne anlam veremeyenler var şüphesiz. ABD’nin, yarım asrı geçen stratejik ortağını, Evangelik bir Papaz için tehdit etmesi, yaptırım uygulamaya geçmesinin anlamı nedir? 

Brunson, bütün dünyayı Erdoğan’ın üzerine saldırtmak için iyi bir malzeme. Tehditlerin, Papaz’ın ev hapsine çıkarıldığı gün yapılması ayrıca manidar. Bu kişinin serbest bırakılmasını istedikleri falan da yok. Dünya siyonizmi, bir asır önce olduğu gibi Ortadoğu planları önünde Erdoğan’ı engel görüyor. Abdülhamid gibi Erdoğan’ın da bertaraf edilmesini istiyor. Bu nedenle bütün dünyayı Erdoğan’ın üzerine saldırtmaya çalışıyorlar. 

Newsweek’in ses getiren yazısını da böyle okumak gerekiyor. Brunson üzerinden bir kriz üretip Türkiye’yi hedef tahtasına oturttular. Yazıda yer verilen şu sözlere bakın:“Özgür dünya Erdoğan’a karşı ne kadar çabuk harekete geçerse dünyamız o kadar güvenli olacaktır. Türkiye dönüştürülmeli!” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar