Zafer, Erdoğan ve 'Cumhur ittifakı'nın 

Tarihi 24 Haziran seçimleri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın tartışmasız, kesin zaferiyle sonuçlandı.  Batı’nın desteklediği, FETÖ ve...

Tarihi 24 Haziran seçimleri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın tartışmasız, kesin zaferiyle sonuçlandı. 

Batı’nın desteklediği, FETÖ ve PKK’nın arkaladığı “Millet ittifakı” ise sandıkta ciddi bir yenilgi aldı. 

Bu sandık sonuçlarıyla Türkiye için yeni bir dönemin kapıları da arandı. Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yeni bir devrim sürecine giriyor. Önümüzdeki süreç Türkiye için büyüme, kalkınma, küresel güç olma dönemi olacaktır. 

Batı’nın Türkiye’nin bekasına yönelik tehditleri bu seçim sonuçlarıyla boşa çıkarılmıştır. PKK ve FETÖ’yle mücadelede büyük tasfiye dönemi başlayacaktır. ABD’nin içimizdeki kolu kanadı kesilecek, koparılacaktır. 

24 Haziran seçim sonuçları FETÖ ve PKK’nın idam fermanı anlamına geliyor. Yeni dönemde bu örgütler tasfiye olmaktan kaçamayacaktır. 

Gerek içeride, gerekse de dışarıda terörle

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar