Pentagon, ilk günden beri PKK’nın arkasında 

Yer Rakka. ABD destekli operasyonda DEAŞ’tan geri alınan şehir için devir teslim töreni yapılıyor. Sıra halinde dizilmiş PKK/PYD’li teröristlerin arkasında ise devasa bir Öcalan posteri yükseliyor. ABD, sözde Rakka...

Yer Rakka. ABD destekli operasyonda DEAŞ’tan geri alınan şehir için devir teslim töreni yapılıyor. Sıra halinde dizilmiş PKK/PYD’li teröristlerin arkasında ise devasa bir Öcalan posteri yükseliyor. ABD, sözde Rakka operasyonunu “Suriye Demokratik Güçleri” ile yürütüyordu; ama söz konusu o Apo posteri, ABD’nin terör örgütü PKK’yı desteklediğini açıkça gözler önüne serdi. 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakanı, bu görüntüye isyan ederek ABD’den, Rakka’daki bu fotoğrafın izahını istedi. 

ABD’nin terör örgütüne binlerce TIR silah ve mühimmat gönderdiği sır değildi elbet; fakat bu kez Pentagon, minareyi kılıfına uydurma gereği bile duymadan terör örgütünün Rakka’da dev Apo posteri önünde “zafer” kutlaması yapmasına göz yumdu. 

Her fotoğrafın bir anlamı, mesajı vardır; hele Suriye’den gelen fotoğrafların muhakkak bir anlamı, mesajı söz konusudur. 

Türk-Amerikan ilişkilerini tümden dinamitlemek, Erdoğan ve Trump arasında yakalanan nispeten olumlu ilişki

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu, Kandil'in ‘tutum belgesi'ni kabul etmedi mi? 26 Mayıs 2023 | 211 Okunma İmamoğlu CHP'ye ‘paralel hat' çekmiş 24 Mayıs 2023 | 944 Okunma İmamoğlu, Kemal Bey'i davul zurnayla yolluyor 22 Mayıs 2023 | 1.354 Okunma Kemal Bey, PKK/HDP oylarını almayı başardı 19 Mayıs 2023 | 140 Okunma Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kandil… 17 Mayıs 2023 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar