Tweet’ler...

Bayram molasını, arada attığımız tweet mesajlarıyla sonlandıralım:* Üstad “Hac kongredir” diyor. Bu yönü de artık gerçekleşmeli ve önce bu facialarin tekrarını önleyecek bir sistemin...

Bayram molasını, arada attığımız tweet mesajlarıyla sonlandıralım:
* Üstad “Hac kongredir” diyor. Bu yönü de artık gerçekleşmeli ve önce bu facialarin tekrarını önleyecek bir sistemin kurulması görüşülmeli.

* Haccın facia haberleriyle değil, gönül ve ufuk açıcı mesaj ve projelerle gündeme gelmesi için, kongre işlevi bir an önce hayata geçirilmeli.

* Kurban ibadetinin en pahalı yerine getirildiği ülkeyiz. Bu, kurban kesenlerin sevabını mı arttırır, yönetenlerin vebal ve sorumluluğunu mu?

* Bedri Gencer sustu; yerine bir başkası çıkıp, onun bıraktığı yerden Üstad ve Risale-i Nur’a saldırdı. Yine Star’da. Saldırılar devam ediyor.

* Kemalizm 30’larda Üstada karşı bir “hoca”yı kullanmış, ama başarılı olamamıştı. Şimdi de takipçilerini kullanıyor ve yine hüsrana uğrayacak.

* Saldırı nöbetini Gencer’den devralan Şaban Bıyıklı adlı kişi, akademisyenleri ve Diyanet’i de Risale-i Nur’a karşı tavır almamakla suçlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar