Söylem öyle, eylem böyle

AKP medyasının yoğun manipülasyonları sürerken muhalif medyaya yönelik ağır baskıların yapıldığı; devlet gücünün ve imkânlarının yine iktidar lehine kullanıldığı; ve...

AKP medyasının yoğun manipülasyonları sürerken muhalif medyaya yönelik ağır baskıların yapıldığı; devlet gücünün ve imkânlarının yine iktidar lehine kullanıldığı; ve ilaveten halkın terör, koalisyon, istikrarsızlık ve ekonomiyle korkutulduğu adaletsiz bir seçim sürecinin ardından AKP yüzde 49’u aşan bir oyla yeniden tek başına iktidar oldu.
Seçim sonrasında Başbakanın balkon konuşmasında pozitif mesajlar verdiği dakikalarda azgın AKP holiganlarının zafer şenliklerini muhalif medyaya baskın ve taciz boyutuna taşımaları, yeni sürecin ilk bariz çelişkisi oldu.

Söylem öyle, eylem böyle...

Ardından, AKP sözcüsünün “Biz rövanş partisi değiliz ve olmayacağız” beyanını, “paralel yapıyla mücadele” gerekçesiyle sürdürülen ve seçimden sonra daha da hız verilen intikam operasyonlarının yenileri takip etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar