Şehidi incitmeyin

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Giresun’da düşen askerî helikopterdeki şehitlerden birinin Nur Talebesi olduğuna ilişkin bize ulaşan bir bilgiyi ayrıca duaya vesile olması dileğiyle Twitter’da...

Ramazan Bayramı’nın birinci günü Giresun’da düşen askerî helikopterdeki şehitlerden birinin Nur Talebesi olduğuna ilişkin bize ulaşan bir bilgiyi ayrıca duaya vesile olması dileğiyle Twitter’da paylaştık.
Sonradan baktık ki, bir yerlerde “kıyamet” koptu. Son derece kaba, ilkel, yakışıksız, seviyesiz ve tehditkâr mesajlar da aldık.

Bunun üzerine şu tweet’leri attık:

TSK milletin ordusu olduğuna göre orada milletin her kesiminden, dolayısıyla cemaatlerden de insanlar olacaktır. Bu niye mesele yapılıyor?
Üstadın önde gelen talebeleri içinde Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gazisi askerler de vardı: Alb. Hulusi, Bnb. Asım, Yzb. Refet Beyler gibi.
Cemaat mensubu, hele Nur talebesi olmayı TSK’da görev yapmaya ve yükselmeye engel bir hal gibi gören zihniyeti kınıyor ve reddediyorum.
Cemaat mensupları ve Nur talebeleri, her yerde olduğu gibi TSK içinde de en güvenilir elemanlardır. Hiçbir saptırma bu gerçeği değiştiremez.
Nur talebesi askerlerin üstün vasıflarını görmek için Hulusi ve Refet Beyin mektuplarıyla Yzb. Mehmet Kayalar’ın Diyarbakır müdafaası okunsun.’’
TSK Kemalist-darbeci çete ve şebekelerin yuvası değil, bin yıldır Kur’an’ın bayraktarlığını yapan bir milletin kalesidir ve öyle kalacaktır.
Cemaat düşmanı zihniyet şehidin ailesini taciz edip bunaltarak psikolojik terör estirmek suretiyle ahlaksızlığını bir kez daha sergiliyor.
Şehit Yarbayı tanımıyorum, ama bilgi kaynağım sağlam. Acısını içtenlikle paylaştığım aile “adına” konuşan meçhul kişi sözlerine dikkat etsin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar