“Reylerinizi meşveretle dağılmaktan koruyun”

7 Haziran seçiminden sonra gündeme getirilen zoraki 1 Kasım seçiminin son haftasına girdik.Haftaya sandığa gidecek, oy kullanacak ve yeni dönemin siyaset tablosunu şekillendireceğiz inşaallah. Sandıktan çıkacak...

7 Haziran seçiminden sonra gündeme getirilen zoraki 1 Kasım seçiminin son haftasına girdik.
Haftaya sandığa gidecek, oy kullanacak ve yeni dönemin siyaset tablosunu şekillendireceğiz inşaallah.

Sandıktan çıkacak sonuçların hayırlı olması dileğimizi şimdiden kayda geçirirken, her seçim öncesi hatırlattığımız çok önemli bir hususa yeniden dikkat çekmek istiyoruz.

Üstad “Reylerinizi meşveretle teşettütten muhafaza ediniz” tavsiyesinde de bulunduğu Nur Talebelerine hitaben yaptığı, ama herkes, özellikle de ehl-i imanın tamamı için geçerli olan ve bilhassa böyle ortamlarda okuyup okutmamız gereken ikazında şöyle diyor:

“Sakın sakın, dünya cereyanları, hususan siyaset cereyanları ve bilhassa harice bakan cereyanlar sizi tefrikaya atmasın. Karşınızda ittihad etmiş dalâlet fırkalarına karşı perişan etmesin...” (Kastamonu Lâhikası, s. 88)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar