OHAL hoyratlığı artık bitmeli

Mağduriyetlerin sona erdirilmesi için Ramazan milat olsun dedik, oldurma çaba ve girişimlerinin işaretleri belirdi; ama ne yazık ki arkası gelmedi.Devreye giren menhus bir irade, masumlara Ramazan’ı da zehir etti. Ramazan ortalarında...

Mağduriyetlerin sona erdirilmesi için Ramazan milat olsun dedik, oldurma çaba ve girişimlerinin işaretleri belirdi; ama ne yazık ki arkası gelmedi.
Devreye giren menhus bir irade, masumlara Ramazan’ı da zehir etti.

Ramazan ortalarında “Mağduriyetler bari bayrama sarkmasın” çağrısı yaptık.

Maalesef ona da itibar edilmedi.

Milyonlara ulaşan bir kitleye bayram sevinci yaşattırılmadı. Nice minik yavrular daha hayatlarının ilk etabında en çok sevdikleri ve en fazla ihtiyaç duydukları anne ve babalarına hasret bırakıldılar.

Bu çocuklardan 10 yaşındaki Betül Sena, altı aydır görmediği tutuklu babasına bir an önce kavuşmak ve sarılmak için koşarken acı bir kazaya kurban gitti.

Diğer masumların burukluğuyla girdiğimiz bayramda bir de bu acıyla sarsıldık.

Bayram sonunda ise, daha Betül’ün şokunu atamadan, tutuklu eşini ziyarete hazırlanırken kalp kriziyle vefat eden 29 yaşındaki Pınar Hanımın haberini aldık.

Peş peşe gelen bu yürek yakıcı haberler, ulaşabildikleri vicdanları kavururken, kimileri de tüm olup bitenler karşısında “üç maymun”u oynamaya devam ediyor.

Ve yaşanan süreçte sergilenen cinnet örneklerine her gün “Bu kadar da olmaz” dedirten dehşet verici yenileri ekleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar