Nurdan rahatsız olan yarasalar

CHP’nin Çanakkale’de düzenlediği Adalet Kurultayındaki Eğitimde İnanç Çalıştayında yaptığımız konuşmada Said Nursî’ye atıfla dile getirdiğimiz fikirler ve Risale-i Nur’dan...

CHP’nin Çanakkale’de düzenlediği Adalet Kurultayındaki Eğitimde İnanç Çalıştayında yaptığımız konuşmada Said Nursî’ye atıfla dile getirdiğimiz fikirler ve Risale-i Nur’dan okuduğumuz birkaç satır toplantıya katılanların yoğun ilgisiyle karşılanır ve olumlu yankılar uyandırırken, nurdan rahatsız olan yarasa tıynetindekileri rahatsız etti.
Tepkilerini yine son derece bayağı, seviyesiz, ahlak dışı, pespaye, aşağılık, iğrenç, bel altı küfür ve hakaretlerle açığa vurarak, düzeysizliklerini sergilediler.

Ramazan’da Kadir Akbaş ve Özdabak’la birlikte Halk TV’ye çıkmamız ve Hakan Aygün’ün programındaki konuşmalarımız da aynı çevreleri küplere bindirmişti. 

Ardından Özdabak’la birlikte Adalet Yürüyüşüne katılan Döküler’in Kılıçdaroğlu’na Bediüzzaman’dan aktardığı “Umumun hukukuna hizmet hukukullah hükmündedir” ifadesine CHP liderinin gösterdiği hüsn-ü kabul, yine aynı güruhu hop oturtup hop kaldırmaya yetmişti.

Daha öncesinde ise Nur Ener’in “Kürt sorunu”yla ilgili bir sorusu üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun Bediüzzaman için ortaya koyduğu olumlu yaklaşıma ateş püskürmüşlerdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar