Müfteri Sabah’a hodri meydan

Sabah, internet sitesinden ilk saldırıyı 17 Temmuz’da yaptı ve bizden şu cevapları aldı:Vaktiyle Bediüzzaman mevlidi düzenlediğimiz için Yeni Asya’ya saldıranların başını çeken Sabah, şimdi...

Sabah, internet sitesinden ilk saldırıyı 17 Temmuz’da yaptı ve bizden şu cevapları aldı:
Vaktiyle Bediüzzaman mevlidi düzenlediğimiz için Yeni Asya’ya saldıranların başını çeken Sabah, şimdi bize “darbe tetikçisi” diyor, iyi mi?!

Ömrümüz 12 Eylül, 28 Şubat ve bilumum darbelerle mücadele ederek geçti. Ve Sabah şeysi bize darbe tetikçisi diyor. Utanmazlığın böylesine...

Vaktiyle Hulusi Turgut’un Fethullah Hocayı göklere çıkaran dizisini âlâyıvâla ile yayınlayanın da yine Sabah olduğunu, unutanlara hatırlatalım.

Bugün utanmadan bize “darbe tetikçisi” iftirası atan Sabah’ın kirli arşivi, 28 Şubat’ın pespaye tetikçiliğinin en bayağı örnekleriyle dolu.

Biz 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan’a... nasıl karşı çıktıysak 15 Temmuz’a da karşı çıkıyoruz. Aksini iddia eden müfteridir.

***

Sabah’ın 22 Temmuz’daki ikinci saldırısına da şu cevapları verdik:

Birincisi, önceki cevaplarımı aynen tekrarlıyorum.

İkincisi, ben hayat boyunca hiç kimsenin tetikçisi olmadım ve olmam. Yazdıklarım ve söylediklerim ortada. Müfterileri, iddialarını destekleyecek bir kanıt göstermeye davet ediyorum. Hodri meydan.

Üçüncüsü: İftiralarının tam tersinin geçerli olduğunu gösteren bir örnek, bizzat kendi arşivlerinde. İsa Tatlıcan’ın benimle yaptığı ve 26 Mart 2014’te sitelerinde yayınladıkları mülâkat.

Dördüncüsü, Yeni Asya’nın darbelere karşı duruşu da, Fethullah Gülen ve iktidarla ilgili tavrı da son derece açık ve nettir. Hiçbir aşağılık iftira bu prensiplere dayalı duruşa gölge düşüremez.

Beşincisi, Yeni Asya’nın dağıtımı kısa bir dönem tamamen profesyonel bir iş anlaşması ile Cihan Dağıtım tarafından gerçekleştirilmiş ve kayyım ataması ile sona ermiştir. İftiranızın delili bu mu?!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar