İlâhî adalet mutlaka hükmünü icra edecek

Yargıtay kararının Adalet Bakanı, OHAL’de ara formül arayışlarının Ekonomi Bakanı tarafından duyurulduğu anormal bir süreçten geçiyoruz.Paspasa çevrilen hukukun lime lime edildiği ve sonu gelmeyen...

Yargıtay kararının Adalet Bakanı, OHAL’de ara formül arayışlarının Ekonomi Bakanı tarafından duyurulduğu anormal bir süreçten geçiyoruz.
Paspasa çevrilen hukukun lime lime edildiği ve sonu gelmeyen mağduriyetlerle adalet ve yargıya güvenin iyice dibe vurduğu son derece talihsiz bir süreç bu.

En önemli görevlerinden biri masumların hukukunu korumak olan yargının tam tersine en çok onları mağdur eder hale getirildiği bu süreç daha ne kadar sürer?

“Zulüm devam etmez, edemez” hakikatine yürekten inandığımız için, bu anormal gidişatın da sonunun yakın olduğundan asla şüphemiz yok. Birilerinin operasyonları bitirmemek için gösterdiği yoğun ve canhıraş gayretlere rağmen bu inançtayız.

Hukukta yeri olmayan ve vicdanlarda makes bulmayan zorlamaları, adaletin güvencesi olmaları gerekirken zulümlere payanda yapılan kimi kurumların talihsiz ve utanılası yaklaşımları da ibra edemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.216 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 339 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar