Dağa çıkışlar niye önlenemiyor?

Bunu, PKK bağlantılı yapıların yoğun şekilde sürdürdüğü “beyin yıkama” faaliyetleriyle izah edenler var. Öyle ise, hayli zamandır devam eden KCK operasyonları ile bu faaliyetlerin önüne...

Bunu, PKK bağlantılı yapıların yoğun şekilde sürdürdüğü “beyin yıkama” faaliyetleriyle izah edenler var. Öyle ise, hayli zamandır devam eden KCK operasyonları ile bu faaliyetlerin önüne geçilebiliyor mu? Cevabı ortada.
KCK ile “mücadele” de, dağdaki teröristlere karşı yapılan operasyonların mantığı ile yürütüldüğü için, hem istenen neticeyi vermiyor, hem de maksadın tam aksi yönünde sonuçlar getiriyor.

KCK operasyonlarında gözaltına alınıp tutuklanan belediye başkanı ve siyasetçileri, elleri kelepçeli olarak sıraya dizilmiş hâlde gösteren fotoğraflar Türkiye’nin hâlâ başını ağrıtmıyor mu?

Keza, 1994’teki DEP operasyonunda seçilmiş milletvekillerinin Meclis çıkışında karga tulumba gözaltına alınıp yıllarca hapiste tutulması ve bu çizgide kurulan neredeyse bütün partilerin ard arda kapatılması, problemi çözdü mü, yoksa daha kronik ve çetrefilli hale mi getirdi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar