Cafer Sürücü ve Yunus Suluoğlu

Geçtiğimiz günlerde dostlar kervanından bu dünyadaki yolculuğunu ve hizmetini tamamlayıp terhis belgelerini alarak berzah âlemine göçenler arasına katılan epeyce isim oldu.Evvelâ cevval hizmet adamı, coşkulu hatip ve...

Geçtiğimiz günlerde dostlar kervanından bu dünyadaki yolculuğunu ve hizmetini tamamlayıp terhis belgelerini alarak berzah âlemine göçenler arasına katılan epeyce isim oldu.
Evvelâ cevval hizmet adamı, coşkulu hatip ve yazar Halil Uslu’nun vefatıyla sarsıldık.

Onun hemen ertesi gün Yeni Asya’nın 60’lardaki öncüleri olan İhlas, Uhuvvet, Zülfikar gazetelerinin emektarlarından, İttihad -Yeni Asya çizgisinin sadık takipçisi Kasım Ali Güngör’ün irtihal haberini aldık.

Ardından, Ağustos ayının son günlerinde Ankara’nın sadakat, sebat ve vefa timsali isimsiz hizmet kahramanlarından Cafer Sürücü, veda edenler arasına dahil oldu.

Yeni Asya’nın 46 yıllık müdakkik takipçilerinden biriydi Sürücü. Değişik vesilelerle yaptığımız Ankara ziyaretlerindeki sohbet programlarına ve panel, konferans, seminer, mevlid gibi sosyal faaliyetlere mutlaka katılır ve bu vesilelerle hep görüşürdük.

İlgi ve dikkatle takip ettiği gazetedeki yayınlar ve yazılarımız için de zaman zaman telefonla arayıp, düşüncelerini iletirdi.

Özellikle demokratların toparlanması konusunda çok hassastı. Misyona zarar veren ayrılmalara ve içine düşülen zaaf haline çok üzülüyor, bu durumdan çıkılması temennîsini mütemadiyen ısrarla dile getiriyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yüreği yananlar 27 Mayıs 2018 | 2.230 Okunma Gençlere tavsiyelerimiz 13 Mayıs 2018 | 461 Okunma Gençlerle yeni ufuklara açılırken 06 Mayıs 2018 | 340 Okunma Hanımlardan Üstada: Evimiz medrese-i nuriye oluyor 29 Nisan 2018 | 327 Okunma Hüseyin Görmenoğlu 22 Nisan 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar