Hedef büyük, problem belli

LİGİN son düzlüğüne girmek üzereyken oynanan oyunun kalitesi kimsenin umurunda olmuyor; her hafta cebe koyulan 3 puanlar geçerli akçe yalnızca... Galatasaray, günübirlik devrettiği liderlik koltuğuna yeniden kurulmak...

LİGİN son düzlüğüne girmek üzereyken oynanan oyunun kalitesi kimsenin umurunda olmuyor; her hafta cebe koyulan 3 puanlar geçerli akçe yalnızca...

Galatasaray, günübirlik devrettiği liderlik koltuğuna yeniden kurulmak için kendi sahasında Karabük ekibini aşmak durumundaydı bu kez.
Malum, Karabük de ligin alt kısmında bir mücadele içinde...
KESKİN NİŞANCI ŞAPKA ÇIKARTTI
Galatasaray bir nevi oyun karakteri haline gelen "hız limitini aşarak" ve frene dokunmadan tüm hatlarıyla ileri giderek başladı oyuna yine.
Bu baskı karşısında Karabük uzun süre başarıyla dayandıysa bunda alın terlerinin yanı sıra Galatasaraylı oyuncuların son pas tercihlerindeki klasik beceriksizliğin de etkisi vardı.
Karabük kalecisi –neticede 3 gol yemesine rağmen- kritik kurtarışlar da yaparak takımını direnç göstermesine katkı verirken, futbolun bir cilvesi olarak Yasin'in attığı golün de ikramcısı oldu.
İkinci yarıya tam istediği gibi giriş yaptı Galatasaray. Sneijder'ın "keskin nişancı" vuruşuyla gelen gol şapka çıkartılacak türdendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 93 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar