Bir Rashford olmasa da...

GEÇEN hafta Manchester United'ın Midtjylland'ı 5-1'le geçtiği Avrupa Kupası maçında 2 gol atan 18 yaşındaki Marcus Rashford bir anda spot ışıklarını üzerinde buldu. Ligde olağan hedefinin çok...

GEÇEN hafta Manchester United'ın Midtjylland'ı 5-1'le geçtiği Avrupa Kupası maçında 2 gol atan 18 yaşındaki Marcus Rashford bir anda spot ışıklarını üzerinde buldu.

Ligde olağan hedefinin çok ötesine düşmüş vaziyette Manchester.

Van Gaal’ın gideceğinden herkes emin, teknik direktörlük için yıldız hoca isimleri yarıştırılıyor.

Bu vaziyetteyken taraftarın aradığı heyecan Rashford olarak belirmiş oldu işte...

Dün Arsenal’i sahasında ağırlayan Manchester, favori gösterilmediği maçı 3-2 kazanırken, 18’lik Rashford ilk yarıda 2 gol atıyordu “yine”.

İki kritik maçta ikişer gol atan bu delikanlının kariyeri nasıl seyreder kestirmek imkânsız ama sunulan şansı çok iyi değerlendirdiği kesin.

Lafı nereye getireceğim belli...

Şampiyonluğun uzakta kaldığı sezonlarda taraftarın sevdiği klişe vardır:

“Bu takım bitmiş, bari gençler oynasın...” G.Saray için sezon an itibariyle “Bitmiş bu takım, bari gençler oynasın” kıvamına gelmiştir.

“Bundan daha kötü olamaz zaten” derken, futbolcu oyundan, taraftar takımdan soğuma noktasına gelmişken bari bir heyecan olur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 93 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar