Meral Akşener’in diyeti

İYİ Parti lideri Akşener, dün partisinin 3. olağan kurultayında, 2018’deki genel seçimlere katıla­bilmek için CHP’den 15 milletveki­li transfer etmesini “Hayatımın en büyük...

İYİ Parti lideri Akşener, dün partisinin 3. olağan kurultayında, 2018’deki genel seçimlere katıla­bilmek için CHP’den 15 milletveki­li transfer etmesini “Hayatımın en büyük pişmanlığı” diye anlattı. İYİ Parti’nin CHP’ye olan siyasi borcunu Ömer Seyfettin’in ‘Diyet’ romanına benzetti. ‘Diyet’i hatırlarsınız.

Koca Ali, kolunu kesilmekten, kur­taran Hacı Kasap’ın, bu iyiliği başına kakması üzerine satırı dirseğine indirir ve borçtan kurtulur. Bu örneği veren Akşener, “Bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum” diyerek, CHP ile altı yıldır süren ortaklığını sonlandırdı.

ASIL ELEŞTİRİLERİ METNE KOYMADI

Sabah kongrenin gerçekleştirildiği Ankara ATO Congresium’a giderken, yolda bir yandan Akşener’in önce­den hazırlanmış konuşma metnini okuyordum. Metinde Akşener’in yumuşak mesajlar verdiğini gördüm. Oysa geçen hafta Akşener’in Millet İttifakı ile köprüleri atacağını Sözcü TV’de açıklamıştım. Dolayısıyla metni okuyunca çok şaşırdım. Ancak dakikalar sonra Akşener konuşmaya başladığında gör­düm ki, asıl mesajını kürsüye saklamış ve metne koymamış.

ŞÜKRAN MI, PİŞMANLIK MI?

Akşener, 15 milletvekili...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir 25 Nisan 2024 | 3.843 Okunma Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast 19 Nisan 2024 | 5.703 Okunma Meral Akşener tarih oldu 09 Nisan 2024 | 2.332 Okunma Hilvan’da siyasi haydutluk 06 Nisan 2024 | 810 Okunma ‘Değişmeyen kaybetti, değişen başardı‘ 05 Nisan 2024 | 912 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar