Bir tek Türkiye’yi sevmiyorlar iyi mi?

Baktığım yerden gördüğüm manzara aşağı yukarı şu: Türkiye’nin aleyhine olabilecek her işte, her eylemde, o işin, o eylemin arkasına hemen hizalanacak kadar akıldan müsellah hale gelmiş bir insan topluluğu. Vallahi yazık oluyor bize.

Mesela Lenin’in gerçekleştirdiği Bolşevik Devrimi’nin yıl dönümünde Sovyet Rusya’yı “sınıfsız ve sömürüsüz toplum” olarak selamlıyorlar. Bunu gerçekten yapıyorlar. Lenin’in, ardından “tunç bıyıklı” Stalin’in, “aynı şeyin laciverti” hükmündeki Mao’nun, Enver Hoca’nın, Pol Pot’un yirminci yüzyılın en büyük kıyımlarına imza attığını görmezden gelerek, Sovyet Rusya’da sınıfın da sömürünün de dibine kadar var olduğunu pas geçerek “devrim”i selamlıyorlar. İnanılmazlar.

Mesela Biden’ın seçilmesini kutsuyorlar. En akılsızı Biden’ın seçilmesi üzerinden Türkiye’ye manda olmayı öğütlüyor. En akıllısı, Bolşevik Devrimi’ni kutladıktan bir gün sonra “var olsun Biden yoldaş ve onun ışıklı yolu” tweeti atıyor. Pedofili Biden’ın Türkiye’yi zor durumda bırakma ihtimalini seviyorlar. PKK’ya destek verme ihtimalini seviyorlar. FETÖ ile iş tutma ihtimalini seviyorlar. Aynı anda hem Bolşevik, hem ABD Demokratı, hem Putinci, hem Paşinyancı, hem küreselci, hem ulusalcı, hem PKK’cı, hem FETÖ’cü, hem İrancı olabilecek denli geniş bir mezhepleri var. İnanılmazlar.

Mesela Türkiye Somali’nin küçücük bir IMF borcunu ödedi diye “çünkü Türkiye Somali’nin petrolüne talip” yazabiliyorlar vicdansızca.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu başarı hepimizin 07 Mayıs 2024 | 757 Okunma İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 2.011 Okunma İsmailağa buluşması 04 Mayıs 2024 | 1.827 Okunma Sosyal çürüme yazıları 6: Gösterişli sefalet cumhuriyeti 30 Nisan 2024 | 3.477 Okunma Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 417 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar