Suikastlar, puslu havalar.. Ekrem İmamoğlu üzerinden nasıl bir kurgu pazarlanıyor?

Artık terörle bir şey yapamayanlar; istihbarat örgütleri, onların taşeronları üzerinden bireysel terör, suikast yöntemleri mi deneyecek? CHP ve İmamoğlu, birçok müdahale yönteminde olduğu gibi, bu ihaleyi de mi aldı?

Bütün seçenekleri masaya sürdüler. En tehlikeli senaryoları “normalleştiriyor”, en hayali senaryoyu somutlaştırıyor, bugüne kadar denediklerini tekrarlamak, denemediklerini de uygulamak istiyorlar.

Zihinsel bir operasyon yürütüyorlar. Kitlesel bir çalışma, algı, kamuoyu yönetimi sergiliyorlar. Sistematik bir planlama yapılmış ve bunu uygulamaya çalışıyorlar.

Yalanla gerçeğin birbirinden ayırt edilemediği bir çağda yaşadığımızın gayet farkındalar. İşte buna yatırım yapıyorlar. Hareket noktalarını burası belirliyor.

Türkiye’de de “Stratejik Etki Ofisi” mi kurdular!

İçerideki siyasi ittifaktan, ortaklıktan çok daha tehlikeli biçimde, psikolojik operasyon, kitlesel manipülasyon yürütüyorlar. İnsanları Türkiye için sevinemez hale getiriyorlar. Dünyada neler olduğuna bakmadan, “Türkiye’de her şeyin kötü olduğuna” dair bir inancı, kanaati sabitliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.798 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar