Kamu kurumlarında FETÖ örgütü 3

Kamudaki personel alımında her bir yeni dönem için söz konusu dönemin bir imamı belirlenmiş, devre imamı olan şahıslar adaylık ya da eğitim aşamasındayken, kendilerinden olan ya da olmayanları her türlü...

Kamudaki personel alımında her bir yeni dönem için söz konusu dönemin bir imamı belirlenmiş, devre imamı olan şahıslar adaylık ya da eğitim aşamasındayken, kendilerinden olan ya da olmayanları her türlü özeliklerini ve zaaflarını, bir üst abiye rapor etmişlerdir.

Sınavları geçerek kamu personeli olmaya hak kazanan FETÖ mensupları kritik görevlere getirilirken, FETÖ mensubu olmamasına rağmen kamuda çalışmaya hak kazanan şahıslar ise pasif alanlarda görevlendirilmişlerdir.

FETÖ’nin istemi dışında stratejik bölümlerde görev yapanlara ise mobbing uygulanmıştır.

FETÖ mensubu olmamasına rağmen uzun yıllardır söz konusu kamu kuruluşunda çalışan personele ise öncelikle peşinde adam takılıp her türlü zaafı ile birlikte tüm özelliklerinin öğrenilmesi cihetine gidilmiş, söz konusu şahsın örgüte kazandırılamaması halinde ise itibarsızlaştırma, sicilinin bozulması ya da tayin ettirilmesine çalışılmıştır.

Yargı içerisinde oldukça etkin olan yapılanma, Bölge İdare Mahkemeleri ve Danıştay’daki mensupları aracılığıyla, sicillerini bozarak terfilerini engelledikleri ya da başka illere tayin ettirdikleri personelin yargıya başvurması halinde menfi karar verilmesini veya davanın sürüncemede bırakılmasını sağlamışlardır.

Böylece dolaylı olarak yaptıkları haksız işlemlere karşı yargı yolunu da kapatmışlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.268 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar