VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ!

15 Temmuz sonrası Erzincan adliyesi 15 Temmuz’dan önce kamu görevlisi hatta Cumhuriyet savcısı bile olmayan kripto FETÖ’cü cübbeli bir terörist militanın hazırladığı sözde iddianameye göre yani...

15 Temmuz sonrası Erzincan adliyesi 15 Temmuz’dan önce kamu görevlisi hatta Cumhuriyet savcısı bile olmayan kripto FETÖ’cü cübbeli bir terörist militanın hazırladığı sözde iddianameye göre yani oluşturulmuş bir kumpas iddianameye göre en önemlisi de Türk Milleti adına geçen ay böyle tür skandal karar verdi.

İlginç olan 15 Temmuzdan önce iddianameyi hazırlayan ilgili Cumhuriyet savcısı ve yine iddianameyi kabul eden mahkeme hâkimi meslekten ihraç edilip tutuklanmış olmasına rağmen nedense Erzincan adliyesi sanki bir kuyruk acısıyla skandal kararlar vermeye halen devam etmesinin izahatı yoktur.

Peki, 15 Temmuz sonrası duruma ilgili Cumhuriyet savcıları meslekten ihraç edilip tutuklandıklarına göre malum buna benzer konuyla ilgili işlemler sokakta ki herhangi bir kişinin işlemlerinden farksız olmaz mı?

Ben gazeteciyim.

Yıllardır FETÖ’yle en ağır şartlarda tek başıma bir ordu gibi mücadele ettim. Bu terör örgütünün benimle uğraşmasının sebebi budur.

Ama maalesef Erzincan adliyesi mahkemelerine anlatamadığım derdim budur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.267 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 59 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar