FETÖ’nün orduda özel mahrem yapısı ( 8 )

Bazı öğrenciler intihar etmiş, bir kısmı sakat kalmış, bir kısmı ise ailelerini yaşadıklarına inandıramadıklarından aileleri ile bağlarını koparmışlardır.Bu olayları örgüt...

Bazı öğrenciler intihar etmiş, bir kısmı sakat kalmış, bir kısmı ise ailelerini yaşadıklarına inandıramadıklarından aileleri ile bağlarını koparmışlardır.

Bu olayları örgüt, aileler ile görüşerek ve müdahale ederek kapatmaya çalışmaktadır.

Harp okullarında askeri liseden gelenlere baskı uygulanıp harbiyeden atılmaya zorlanırken sivil liseden gelenler korunmuş, harp okullarında askeri liselerin ağırlığı bilinçli olarak azaltılmıştır.

Harp okullarında cemaat kadrolarının yerleşip kadrolaşabilmesi için askeri liseden gelenlere sistematik işkence ve baskı uygulanmıştır.

Bu konudaki iddiaları araştırmak üzere 2013 yılında meclis araştırma komisyonu kurulmuşsa da ciddi bir sonuç alınamamıştır.

Harp okulundan ayrılmak zorunda kalanlar birbiri ile uyumlu ve teyit eden ifadelerinde, askeri liseden gelen ve cemaatten olmayan öğrencilerin şok mangasına ayrıldığını onlara harp okulundan ayrılmaları için baskı ve işkence yapıldığını anlatmışlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.268 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar