FETÖ’den yüz yüze verilen emirler ( 6 )

"Şike hadisesi sporda maalesef siyaseti geride bıraktı, gölgeledi. Şike sporda sektör olmuş meğer haberimiz yokmuş, her tarafta kirlileşme olduğu gibi burası da çok kirlenmiş. Maalesef Aziz Yıldırım tabi ki ehli...

"Şike hadisesi sporda maalesef siyaseti geride bıraktı, gölgeledi. Şike sporda sektör olmuş meğer haberimiz yokmuş, her tarafta kirlileşme olduğu gibi burası da çok kirlenmiş. Maalesef Aziz Yıldırım tabi ki ehli imanın olduğu yerde hep düşmanlık yaptı, bugün halka cevretmek kolay ama yarın hakkın divanı var. Beşiktaş Başkanı da dine yabancı ve kibirli, gururlu birisi bunların ortamı çok bozuk olunca temiz bir hava bunların arasında oldukça çok zor. Şikeye sektör haline getirmişler, ekserisi de maalesef hepsi birbiri ile bağlantılıdır."

"Kollama ve Tek Türkiye'de Başbağlar ve Sivas hadiseleri işlendi, onlar tarafından" "Açe’ye Kimse Yok mu Derneği vesilesi ile deprem sonrası girdik elhamdülillah" "Asya Finans için de bizden olmayıp bankanın aleyhine çalışıyorsa bunları atın. Ama kabiliyetliyse bizden olmasa bile faydalı ise bankaya onlara yardımcı olun. Onları atmayın, ellerinden tutun, her ne kadar başka mezhep ve mezheplerden olsalar bile vakti merhumu gelmeden acele edersek zamanı daraltmak veya sıkıştırma doğru değildir. İnşallah âlemi İslam, lütfu ilahi ile kurtulur."

"Asya Finans inşallah bir gün dünyada şubeleri olan bir müessese olacak. Dünyada her yerde olamazsan sizi olduğunuz yerde bırakmazlar. Bir yönüyle bütün cephelerde olmak lazımdır, eğer her hangi bir cepheyi ihmal ederseniz sizi oradan vurarak felç edebilirler. Sizi iflah ettirmezler, mesela sanat dünyasının mensuplarına gidin dedim, onlara bir şey anlatmaları değil de bu dünya sizi bir görsün dedim. Bu dünya bizim dünyamızın varlığından haberi yok yani bizlerden haberleri olsun yeter dedim."

"Tansu Hanım da Asya Finansın açılışında beraber olduk. "

"Mezarıma gelenlere hakkını helal etmem, bir emri hak vuku bulursa beni Türkiye'de bilinmeyen bir yere götürün mezarım bilinmesin. Bir gibi bir yer olsun ama mezarım başka yerde olsun, insan mezar diye o makete gelirlerse gelsinler ve mezarıma gelenlere hakkımı helal etmem, uzaktan Allah'ın bunun günahlarını affet diye diye dua edin"

"Her yerde olmasanız bizi olduğunuz yerde bırakmazlar, üstadımız istikbalin batı diyor. Demek ki hayati noktalarda birden fazla inkılaplar olacak, "

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 1.268 Okunma VATAN HAİNİNE HAİN DEMEK SUÇMUŞ! 17 Ocak 2018 | 60 Okunma Hakan Atilla’yı Amerika’ya kim gönderdi? 09 Aralık 2017 | 960 Okunma Tuzak 07 Aralık 2017 | 331 Okunma Erzincan Orduevi’nde kedinin öldürülüşünü izleyen asker 05 Aralık 2017 | 296 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar