Tüm kabahat sende!. Doğru!. O zaman?.

Real Madrid- Galatasaray maçını bir yandan ekrandan, bir yandan UEFA resmi sitesinden izliyorum. UEFA yorumcusu ilk yarı biterken, "Sanırsınız ki, Real Madrid, nefis bir yaz akşamında, hazırlık maçı oynuyor. O kadar rahatlar" diye yazdı.

Maç biterkenki satırları da şöyleydi:
"Maç boyu Galatasaray'da olumlu bir, tek bir şey bulabilmek için uğraştım. Ama yok. Bulamadım.." Haklıydı UEFA yorumcusu.. Rezil olan, feci olan, facia olan, Galatasaray'ın 6 Kasım'da, ikinci kez 6-0 hezimetine uğraması değil, bir Şampiyonlar Ligi maçında, bu kadar kalitesiz, bu kadar ruhsuz, bu kadar anlamsız ve amaçsız futbol oynamasıydı.
Takım Şampiyonlar Ligi'ni geçtik, UEFA Ligi'ne kalabilmek, üçüncü olabilmek için puan maçına değil, sanki Real'e antrenman vermek için sahaya çıkmış, ama onu bile becerememişti.
Maçtan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de hemen ayni şeyleri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar