Karar vermek o kadar zor ki!.

Önlem, almış olmak için alınmaz. Uygulansın diye alınır.. Aldığın önlem kurbağayı ürkütmeli.. "Ben bu havuza girersem, biterim" demeli kurbağa ki, önlemi sen olmadığın zaman dahi korkusundan gene de uygulasın..

Bir yanda sözüm ona muhalif gazeteler var.. Bizde muhalefet, iktidar ne yaparsa yapsın "Kötü" demek ve kötülemek, "Sözüm ona" deyişim ondan..

Hükümetin Kovid-19'un yayılma hızını engellemek için aldığı her kararı, eksik, yanlış, korkak buldular. Kendi yalanlarıyla hiç çekinmeden öyle dehşet salladılar ki..

Mesela.. Sözcü köşe yazarı Saygı Öztürk, aynen şunları yazdı.. (Bozuk Türkçe bana ait değil). "Ülkemizde vefat edenlerin sayısı 11 milyon geçtiği ifade ediliyor." Yani 8 kişiden biri ölmüş..

Yani ortalama her ama her evden bir cenaze çıkmış da, haberimiz yok.

Ya Yılmaz Özdil.. Aynen okuyun lütfen.

"Ölüm sayılarının, vaka sayılarının gizlendiğini bizzat "şeffaf" denilen sağlık bakanımız itiraf etti.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 274 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 603 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 357 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 257 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum