İmamoğlu Başkan’ın “Komik” ekibi...

İmamoğlu Başkan, hasta yatağından bile mesaj yolladı, biz İstanbullulara.. "Her şey çok güzel olacak" dedi.. Ama ne yazık ki, her şeyin değil, bir şeyin bile daha güzel olacağı yok Sevgili Dostum..

İmamoğlu Başkan, hasta yatağından bile mesaj yolladı, biz İstanbullulara..
"Her şey çok güzel olacak" dedi.. Ama ne yazık ki, her şeyin değil, bir şeyin bile daha güzel olacağı yok Sevgili Dostum.. Öyle komik bir kişiler seçmişsin ve adam sanıp yanında gezdiriyorsun ki..

Başarı ekip işidir.. Hele de İstanbul gibi, dünyanın en kalabalık ve en yaygın metropollerinden birinde tam ekip işidir. Öyle adamların olacak ki, bir işi, bir sorunu havale ettin mi, anında çözecek, bitirecek ve ora insanları "İşte Ekrem Başkan geldi. Yıllanmış sorun anında bitti" diyecekler.

Oysa senin adam sandığın, öyle sandığın için de, Kuzguncuk'taki kahve davetime "Sorun çözücü" diye yanında getirdiğin güya Ulaştırma Daire Başkanı, tam ipe un seren bir tip çıktı. Öyle çıkmakla kalsa iyi.. Ben meslekte 63'üncü yılımı doldurdum..

Böylelerini çok gördüm.. Bu yüzden de şaşırmadım.. Ama seninki, beni, belki de 81 yaşında olduğum için bunak, geri zekalı sandı, bir de..

Sevgili Başkan,

Hastanedesin. Canınla uğraşıyorsun. Tam da bu sırada seni yormak, üzmek gibi bir niyetim yok. Sanırım basın danışmanların bu yazıyı getirip önüne koymazlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.122 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 276 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 605 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 358 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 258 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar