Erkeksen, açıkla Dursun!..

Galatasaray'ı maddi, manevi tüketen, sporda komik, ekonomide müflis duruma düşüren Dursun nam zat, utanmadan, sıkılmadan hala süfli tedbirlerle vakit kazanmaya çalışıyor.Alp Yalman'ı rezil etti, onun Galatasaray tarihindeki...

Galatasaray'ı maddi, manevi tüketen, sporda komik, ekonomide müflis duruma düşüren Dursun nam zat, utanmadan, sıkılmadan hala süfli tedbirlerle vakit kazanmaya çalışıyor.
Alp Yalman'ı rezil etti, onun Galatasaray tarihindeki efsane adını sıfırladı..
Alp, ne hikmetse sırf Dursun'u kurtarmak için kırk yıllık dostu beni, yalanlarla uyuttu ve sattı, şimdi nerde olduğunu, ne yaptığını bilen yok, ama artık "Dar zamanda gelir, kurtarır" diye düşünülen Alp Yalman adı da yok..
Florya'daki adam Levent Nazifoğlu, neydi, nerden çıktı, onu da bilen yoktu.. Alp'le geldi, daha da batırdı gitti.
Şimdi Dursun'un yeni çaresine bakın..
Florya'ya kendisi gidecekmiş, kurtarıcı olmaya.. Ofisini oraya taşıyacakmış.
Kulübü bitiren adam kurtaracak öyle mi?. Yandı gülüm keten helva..
Peh!.. Peh.. Peh..
Bir de adını ilk defa duyduğum Cenk bilmem ne de, nasıl darmadağın olduklarını bizzat Dursun'un açıkladığı futbolcuların başına geçecekmiş..
Sevsinler.. Para işlerine de Mehmet Özbek bakacakmış..
Yani özet..
Galatasaray, alenen, resmen Özbekspor artık!.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.123 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 278 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 607 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 359 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 258 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar