Bravo Yıldız!.. Bravo Mevlüt!.. Önce ‘İnsan’, önce ‘Çocuklar’ çünkü...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısında, her türlüsü ile hemen tüm gazeteleri ilk defa birleştiren, ilk defa hepsine ayni manşetleri attıran bir şey var!. Rusya'nın sivil yerleşim yerlerini bombalaması ve bu bombalamalarda...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısında, her türlüsü ile hemen tüm gazeteleri ilk defa birleştiren, ilk defa hepsine ayni manşetleri attıran bir şey var!. Rusya'nın sivil yerleşim yerlerini bombalaması ve bu bombalamalarda ölen çocuklar..
Sadece bizim gazeteler değil.. Ulaşabildiğim bütün Batı medyası da savaştaki çocuk ölümlerini lanetliyor. Batılı liderler, savaşa en tarafsız kalanlar dahil, "çocuk ölümleri"ne sebep olanları şiddetle kınıyorlar..
Çocuklar, her şeyimiz.. İnsanlığın geleceği onlar.. Bunu ilk fark eden dünya liderlerinden biri de Mustafa Kemal Atatürk.. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı, Cumhuriyet'e, o yolla da demokrasiye gidişin başladığı günü çocuklara adadı ve o ulusal güne "Çocuk Bayramı" dedi..
Bugün...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.120 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 269 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 601 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 352 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 253 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar